اشکان مجللی عضو شورای سیاستگذاری حزب ندای ایرانیان در مصاحبه با خبرگزاری ایسنا:
به دستگاه دیپلماسی امیدواریم
اشکان مجللی در گفتوگو با ایسنا، موضع گیری رییس جمهور بعد از خروج آمریکا از برجام را اقدامی منطقی در امر بین الملل خواند و اظهار کرد: رییس جمهور در این موضعگیری به اقدامات مداخله جویانهای که آمریکا از زمان مصدق و کودتای ۲۸ مرداد در ایران داشته و در دوران پهلوی دوم نیز به آن ادامه داده به درستی اشاره و آن را محکوم کرد.
مجللی یادآور شد: روحانی عمل آمریکا را خلاف معاهده برجام دانست و در همان زمان پنج کشور باقی مانده را برای ادامه برجام به رسمیت شناختند که سلسهای از مواضع منطقی و معقول است.
این فعال سیاسی اصلاح طلب تاکید کرد: همانطور که رهبری فرمودند و رییس جمهور هم تایید کردند، وزیر خارجه باید بتواند تضمینهای عملی لازم را جهت ادامه برجام از طرف اروپایی بگیرد تا برجام ادامه یابد.
وی افزود: به نظر میرسد اکنون دولت میتواند به شورای امنیت از نقض عهد آمریکا شکایت کند؛ چرا که امروز میدانیم حتی اگر با ترامپ هم به توافق برسیم هیچ تضمینی برای ادامه توافق در دوره رییس جمهور بعدی نیست.
این عضو شورای سیاستگذاری حزب ندای ایرانیان با تاکید بر ضرورت پرهیز از افراطی گری درباره موضوع برجام گفت: در مورد دلواپسان و کسانی که رییس جمهور را مفسد فی الارض نامیدند یا کسانی که در مجلس پرچم آتش زدند، باید توجه داشت که اعمالشان صرفاً بهانه جویی است و هر اتفاقی بیافتد آنها به دولت حمله میکنند.
وی گفت: دلواپسان باید پاسخ بدهند اگر روند سال ۹۲ در واردات جنس دست چندم چینی و بلوکه شدن نفت ادامه داشت اکنون چه میشد؟ روحانی با توجه به حضور اوباما در کاخ سفید بهترین تصمیم را گرفت و اتفاقی که امروز افتاده حاصل کوتاهی روحانی و دولت نیست و ممکن بود با انتخاب کلینتون روند دیگری حاکم باشد. این گروه منافعی در پس تحریم دارند که با برجام از بین رفت.
مجللی با اشاره به لزوم وفاق در میان جریانات سیاسی کشور خاطرنشان کرد: لازم است تا تمام قوا، جریانات سیاسی و چهرههای تاثیر گذار در عرصه سیاست با وحدت و همدلی پیش بروند تا هم جلوی آثار منفی خروج آمریکا از برجام را بگیرند و هم مردم را در کنار خود داشته باشند. با توجه به اقدام فوری دستگاه خارجه برای برپایی جلسات با اروپایی ها درباره برجام، باید به دولت و دستگاه دیپلماسی امیدوار باشیم و همچنان با حفظ اعتماد منتظر تصمیمی برپایه منافع ملی از سوی دولت و حاکمیت باشیم.