مقالات و یادداشت ها - آرشیو

ساده اما اعجازگونه !
یادداشتی از دکتر سجاد سالک عضو شورای مرکزی حزب

ساده اما اعجازگونه !

اگر بپرسید در این مدتی که در حوزه تشکل های اجتماعی مشغول بودی مهمترین کاری که کردی چه بود بی تردید یک پاسخ مشخص برایش دارم. افزایش تعداد تشکل ها؟ رتبه و بندی و ارزیابی سازمان های مردم نهاد؟ برگزاری انتخابات ان جی اوها در ۳۱استان؟ حرکت به سمت آموزش غیرحضوری؟ خیر

ادامه مطلب
قانون منع بکارگیری بازنشستگان شکست خورد!/جوانان ناامید و پیر سالاری ادامه یافت
سعید نورمحمدی عضو شورای مرکزی حزب بیان کرد:

قانون منع بکارگیری بازنشستگان شکست خورد!/جوانان ناامید و پیر سالاری ادامه یافت

قانون منع بکارگیری بازنشستگان تصویب شد تا امیدی باشد برای ایجاد فضای بیشتر کار و پیشرفت برای جوانان و باز شدن بستر اجرای طرح هایی با فکرهای نوین در کنار تجربه بازنشستگان در مسیر پیشرفت کشور و آرامش اجتماعی جامعه ولی هیچ کدام از این اهداف بعد از تصویب این قانون اجرایی نشد.

ادامه مطلب
نخستین ایستگاه اختلافی اصولگرایان، انتخاب رییس مجلس است
مجتبی حسینخانی عضو شورای مرکزی حزب ندای ایرانیان بیان کرد

نخستین ایستگاه اختلافی اصولگرایان، انتخاب رییس مجلس است

«مجتبی حسینخانی» در گفت‌وگو با خبرنگار سیاسی ایرنا، مجلس یازدهم را محصول عوامل مختلفی دانست و گفت: برخی سعی می‌کنند علت پیروزی اصولگرایان را عملکرد ضعیف اصلاح‌طلبان معرفی کنند در حالی‌که سال قبل از انتخابات اتفاقاتی افتاد که نتیجه آن عدم تمایل به مشارکت در انتخابات و پیروزی اصولگرایان با آرای شکننده بود. مجموعه این عوامل به فتح‌الفتوح اصولگرایان و شکل‌گیری مجلسی با کمترین تعداد نمایندگان اصلاح‌طلب منجر شد با این وجود این به معنای یک دست بودن مجلس یازدهم نیست.

ادامه مطلب
جهان پساکرونا؛ قیامتی زود هنگام
کووید ۱۹ چه حوزه هایی را متاثر از خود می کند

جهان پساکرونا؛ قیامتی زود هنگام

جهان باستان درکی زنده انگارانه (انیمیستی) از دنیای خودش داشت، که در آن، همه اشیا و پدیده ها جاندار و روحمند بودند (Animism). بر مبنای چنین انگاره ای بود که مردمان آن ایام قائل بر وحدت اسم و مسمی بودند. لذا برای مثال، فرزندان خویش را نام های پر هیبت و کرامت می نهادند تا از اسم به رسم برسند؛ از همین رو، کودکی که رستم نامیده بودند، انتظار داشتند در بزرگسالی شجاع و دلیر باشد.

ادامه مطلب
لزوم وجود متولی برای تغییر رفتار شهروندان
یادداشتی از دکتر نیما پروین عضو شورای مرکزی حزب

لزوم وجود متولی برای تغییر رفتار شهروندان

رشد علومِ رفتاری و کارکردهای آن در سالیان اخیر، توجهِ متخصصانِ حوزه‌های مختلفِ علوم اجتماعی را به خود جلب کرده است. یکی از حوزه‌هایی که در اثرِ علومِ رفتاری ظرفیت‌ِ تحول چشمگیری یافته، سیاست‌گذاری است. دولت‌ها با تکیه بر شناختِ خود از رفتارِ شهروندان، می‌کوشند از ابزارهای جدید رفتاری در سیاست‌گذاری، بهره جسته و بدین ترتیب با کاهشِ هزینه‌ی تغییرِ رفتار، دست به مداخله‌هایی مؤثرتر و کارآمدتر در جامعه بزنند.

ادامه مطلب
چقدر برای دنیای پساکرونایی آماده ایم؟
تغییر مفاهیم مشارکت و استراتژیک در پی شیوع کووید – ۱۹

چقدر برای دنیای پساکرونایی آماده ایم؟

سید محمد صادق خرازی در یادداشتی برای دیپلماسی ایرانی می نویسد: به این ترتیب در روزگاری که مناسبات جهانی می رود تا شدیدترین تلاطمات را به روی خود ببیند و تعریف مشارکت و همکاری دگرگونی بی سابقه ای را تجربه کند، جایگاه ما کجاست؟ آیا به فکر دنیای پساکرونا هستیم؟ آیا درک کرده ایم دنیای فردا به هیچ وجه دیگر شباهتی به دنیای سه ماه پیش ما ندارد؟ برای دنیای جدید چقدر آماده ایم و برای ورود به مناسبات جدید آن که می رود موازنه های قدرت در تمامی مناطق را جابه جا کند، چقدر آماده ایم؟

ادامه مطلب